Välkommen till min Blogg.
Inredning i vitt, nött, gammalt och nytt. Jag har alltid en burk vit färg hemma...

lördag 20 februari 2010

Pulsvärmare & fika

Härom dagen träffades jag och goaste Lena med den härliga bloggen La fleur blanche.. Vi sågs vid Odenplan gick på fik och lite loppisar bland annat old touch där vi hitta hur mycke fint som helst.. Massa prat om allt så tiden bara sprang iväg..

Och se vad Lena gjort, de vackraste små små söta pulsvärmare till Sara.. Jag blev så otroligt glad och Sara pussade på dom när hon såg dom vackra pulsvärmarna...Tusen tack vännen.. Och jag hoppas de inte går för lång tid till nästa gång... Och ni som också blev kära i dessa pulsvärmare så gör Lena dom på beställning Här..
Kraaam Linda

onsdag 17 februari 2010

Puderrosa...

Godagens alla vårlängtande goa..

I dag har jag och dotra haft en så mysig em. med fotografering, smink och ABBA gold...
Jag är på jättebra humör efter att haft ett bra och stöttande samtal med skolsköterskan på Saras skola.. Med remiss till ortoped/skoinlägg, sjukgymnastik och en varm vetesäck vid värk tror hon att de inte kommer vrida sig och de va knapt någon skolios enligt skolsköterskans läkare.. Vilket får mig att undra varför, varför gick läkaren vi träffa innan jul på så hårt med vilken framtid hon kommer få.. Men nu i dag just nu känns allt såå bra och vi stassar omkring till härlig Abba musik... Här kommer lite bilder på min sköna..


Kraaaam Linda

måndag 15 februari 2010

Smyckeskors...

Hej alla goa, hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag med de som ni håller kära... I dag kommer min största kärlek hem.. Ja finns de någon större kärlek än till sitt barn... Längtar sååå..

Jag har inte varit så mycke för smycken men nu på senare tid har jag till och med köpt örhängen.. Och hittade på Berry detta fina smyckeskors, som står så fint i badrumsskåpet..


Kraaam Linda

lördag 13 februari 2010

Babushka...

Tänkte bara visa mina små gummor jag köpte förra sommaren i Tallin, visst e dom söta och inne just nu.. Eller ja vad vet jag om inne eller ute *Fniss* Till dom rosa små gummorna har jag en söt scarf från chic antique som jag köpte på butik pralin... Och en vit tunika från Kaphal...Här i en svart variant som ser mer bohemiskt chic ut... Här med en scarf från Lindex..


Kraaam på er alla fina

torsdag 11 februari 2010

Grönt e skönt..


För några veckor sen budade jag hem denna fina sköna gröna sak.. En sifon som jag länge velat ha.. Som har bott hos Lindas vita lantliv innan..
Jag har inte riktigt kulurat ut den riktigt skulle vilja göra rent den innuti men hur öppnas dom... Men visst är den fin?
Må bäst i solskenet alla goa
Kraaam Linda

onsdag 3 februari 2010

Livet och dess prövningar..
Hej alla rara


Som ni märkt har jag inte gjort ett inlägg sen nyårsafton... Behövde en paus/avbrott..
Och jag vet fortfarande inte om min inspiration kommer tillbaka.. Jag har hela tiden kikat in hos er och försökt men nej :(I december fick vi ett jobbigt besked om vår älskade Sara som jag tog väldigt hårt och jag sväljer och sväljer och låtsas va glad, men hur bara säg hur jag ska kunna vara glad när mitt barn har ont. Och kommer ha ont kanske hela sin uppväxt.

Då hos läkaren i december som jag sökte för Sara klagar länge på nackont ( hon har otroligt hög smärttröskel) Tänkte jag att vi måste kräva röntgen då hon tidigare på våren va med om en bil olycka... Inne hos läkaren framför Sara (som har öron) Säger läkaren hon har Skulios, hela axeln är ju sne. Och sen målar han upp hela fula gubben på väggen och jag såg bara steloperation, rullstol, jag bor högst upp utan hiss,ortoped, sjukgymnastik allt jag skulle fixa ja ni kan tänka de som jag bara hörde.


Sen röntgades hon och vi gick hem. Jag försökte prata bort de hela.. Därefter bröt jag ihop, och ringde min kära moster som sa - jag tycker du ska ringa vårdguiden och där mötte jag en go kvinna som förstog att jag blivit chockad och mött en riktigt dålig läkare som dessutom inte bad Sara gå ut när han sa alla hemska saker som kommer hända i puberteten.. Jag kanske är känslig men han va inte ett dugg pedagogisk. Sen tipsa trevliga kvinnan på vårdguiden att jag skulle ringa skolsyster. Och de gjorde jag, en jätteung men gu så bra tjej som bara sa - Du ska inte göra något vi tar tag i ortoped, sjukgymnastik och de som behövs samt undersöker Sara en gång i halvåret


Sen fick vi tillbaka röngensvaret och de va tydligen en väldigt liten krökning.. Och Saras farbror har haft de som liten som vuxit bort, så då kändes allt lite lättare.. Och hoppfullt...

Efter detta kan ni förstå att jag inte kunde tacka nej till att åka med till Åre i jul... Men så går känslorna upp och ner och vissa dagar har Sara ont ....


Detta blev väldig personligt men de känns faktiskt bra att få ur mig detta som knapast någon vetat... Och allt annat känns löjligt tex nu står strykbrädan full med tvätt framme, sängen obäddad och vem som inte tagit bort sin disk på jobbet.. ;D


Kraaam i snöovädret, och hoppas på en härlig vår snart