Välkommen till min Blogg.
Inredning i vitt, nött, gammalt och nytt. Jag har alltid en burk vit färg hemma...

lördag 24 oktober 2009

Kalasfin...

Tittar in och önskar en härlig höst helg med massa mys... Vi fortsätter i kalasens tecken, i dag ska vi på Saras kusins kalas... Och i morgon blire ett ponnyridnigskalas... I dag har Sara sina nya vintage kläder på sig....














Nu måste vi bege oss Kraaam alla goingar..


21 kommentarer:

Titti sa...

Hej.Hittade nyss hit.Jättesöt dotter & fin blogg du har. Mvh Titti

Anonym sa...

Goaste Sara!!!!

Jättefin och söt. Hoppas ni har en trevlig eftermiddag

Kramar från LEna

Frida sa...

Hon är så söt så! Har hon lånat sin mammas skor tro?
Hoppas ni får en trevlig helg!
Kram Frida

hemma hos lilla mej sa...

Vilken sötis du har.Vad fina kläder kanofina.Ha en härlig kväll kramizar ~~~~RITA~~~~~~.

Katta sa...

Men åhh så söt hon är!! kläderna är ju hur fina som helst . Fint mde påfågelfjädern i håret med. Ponnykalas lät ju spännande med.Idag ska Em på kalas med, första hos nån i klassen hon kände ju ingen där när hon började så det är väl lite extra.Ha en bra dag ni båda, kram Katta

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej gulliga Linda,
det var ett tag sedan, jag har inte varit inne på bloggvärlden på ett litet tag. Tittade igenom dina bilder och läst sen sist jag var inne hos dig. Måste säga att jag verkligen är glad att det var inget allvarligt än att det var vävnader hade knutit ihop! Sådant är tufft! Själv bär jag alltid på rosa bandet på min jacka. Tycker det är så fint att Nilla virkar tuttisar, dem är så fina! När jag såg dem, tänkte jag på en vännina som har haft två st och måste gå igenom ytterligare nu en mycket svår behandling på fem år! Ingen lek! Själv har jag donerat några gånger till cancerfonden för att hjälpa till i forskningen. Åter igen så är jag glad att det var bra besked du fick!

Vintage kläder är så fina, var inne på kappahl och såg en massa fint till barn. Dotter din är så fin och så himmelskt fin i dem kläderna!

Oj, ser att du har mycket som ska göras i köket! Knopparna på indiska är så fina, har flera olika sorters och köper alltid in så jag har hemma, rena samlingen:P
Dessa knoppar du ska sälja kan du inte ha dem till köket?? Dem som är så fina! Jag har typ liknande och använt till mina byråer, som jag tyvärr inte har hunnit visat i min blogg.

Ha en underbar fortsatt mysig söndag med din vackra dotter!
Kramar Elin

Marie sa...

Sara är söt som en karamell,de där kläderna är helt ljuvliga! Hoppas att ni har haft en mysig kalashelg!

Kram Marie

Lina ♥ C´est la vie sa...

Så söt så söt. Hon är lik dig :)
Kram L

Frida sa...

Hej igen!
Jo då ska nog försöka få i hop några bilder på jobbet. Men tyvärr ligger kameraladdaren längst in i röran så jag kan inte ta några bilder för tillfället:( Men det kommer. Hoppas ni har haft en trevlig helg och att ni får en fin vecka!
Kram Frida

Katta sa...

Men du det skulle vara roligt att hitta på något då. Al är på bdhus då så vi har inget inbokat men den lilla damen hade feber i kväll så kanske hon inte är bra då, måste avvakta och se.Vet du jag var faktiskt iväg och köpte just den kjolen till henne idag :) Vi hörs, Kram Katta

LillaFlisan sa...

Men pluttan så fin hon är lilla Sara!

Som en liten smällkaramell!

önskar dig en fin vecka!

Kram

Flisan

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej igen gulliga Linda,

tack så mycket för dina ord hos mig, det gör mig så glaad!! Du är ju så go tjej och har det så fint hemma!! Åh, såna vita knoppar är säsongsslut, jag fick åka runt land och rike för att hitta mina. Ring till Indiska i Vällingby centrum, sist hade dem en hel kartong varav jag köpte typ 12 st av dem. Annars har dem tagit in knoppar som ser ut som rosor, så fiina!! Köpte dem mindre oxåmed grått mönster, dem är söta!

Vad är bloggkoll för knapp? Haha jag känner mig som stenåldern!! Bättre att fråga än att låtsas att man vet :P Jag har länkat dig så jag ser om du har skrivit något på bloggen eller menar du bloggintresserade??!! En som har noll koll!! :)

Många kramar Elin

Lilla Blanka sa...

Hej goa Linda!

Åh vad söt hon är..! Och vintage stories kläderna är så fina! Har kollat på dem också, tänkte min dotter skulle kunna ha...men hon tyckte inte samma som jag.

Kram
Mia

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

åååh så sööt hon är!
Och så fint med kläderna från Kapp-Ahl. Jag stod och tittade på barnkläderna och tyckte de var så fina. Mycket finare än de till de vuxna.
Kram
Marie

Millas hem sa...

Nämen så söt hon är!!

Kram

Madame Petite sa...

Åh vilken prinsessa! Underbart med dessa gammaldagsa charmiga kläder... önslar min dotter kunde tycka om detta lika mycket som jag. Hon gjorde det förut men nu när hon närmar sig 11 år.. har hon väldigt mycket egen vilja om hur det där med mode ska vara :)Hon hävdar bestämt att det inte är hennes stil... så jag kan inget annat göra än att drömma...

Kramar från Jenny!

--<-"@

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs!! Sååå söt Sara!!!
underbart charmiga kläder!!Mina töser har livit så stora, mycket egna viljor..just nu mest Gina kläder som gäller;))
Såg kappahl vintage collektion..såå beårande söta baby kläder!!!
Nu blir man ju sugen på en litren mini sessa ju;))
Trevlig Alla Helgonna Helg
Kram Millan

lottens vita och gröna sa...

guuuu vad söt hon är lilla sara, vintage storie är en heeeeeelt ljuvlig kollektion, köpte en barn sjal til mig själv idag, fniss!
vad kul att du vill vara med i utlottningen, lycka till!!!
vilken ball tuttbrosch!!!
varmkram lotten

Annelie sa...

Villlka tjusiga bilder!

Stina sa...

Det var verkligen en söt flicka.:-) Kram Stina

Kalkstenssommar sa...

Åh, ibland tar de andan ur en de där små i familjen! Håll hårt i den tiden snart är hon stor o vill bestämma vad hon ska ha på sig! (min dotter är 13 år nu....)

Fin blogg!

Kram L