Välkommen till min Blogg.
Inredning i vitt, nött, gammalt och nytt. Jag har alltid en burk vit färg hemma...

fredag 3 december 2010

~ Pynt & maxi klappar ~

Go dagens alla goa...

Hos oss har vi inte så mycke julpynt i rött eller tomtar och så... Utan lite enkelt med fattigmanssilver, vitt och grönt... Små granar i varje rum som höjer stämmningen.. Och mycke ljus går de åt nu på kvällarna...




Javisst!! Kan man handla julklappar på Maxi.. På dotras önskelista i år fanns väldigt mycke bra önskningar till henne själv.. Förra året önskade hon sig hundspannstur i Åre och att jag skulle följa med... Men i år va de andra saker som Eltandborste, faktaböcker, nattlinne en lååång lista..
Några saker fanns faktiskt på maxi, som den här super fina fakta boken om kroppen, ni vet när man bläddrar framåt så är de ett nytt lager i kroppen med massa bilder och förklaringar hur de fungerar.. Hela 59 kr för den ... Sånt gillar vi... Boken finns i en dinosaurier variant för er som känner någon liten dino intresserad...






Massa pysselböcker klockan, räkna och skriva.. Och filmer har dom ju.. Och eltandborsten ..





Några dagar innan maxi hittade jag denna fakta bok på bokhandeln med super fina pop upp delar av människokroppen så fin men lite dyrare...



Faktaboksintresset började i våras då dotra tjatade om en fågelbok med dess läten inspelade... Tänkte att de bara va tillfälligt tjat om den boken ... Men varje gång vi va nere på byn ville hon gå in och titta och lyssna.. Så när hon fyllde år nu i höst så fick hon den... Och den blev en hit både för henne och gästerna speciellt morfar som satt länge och lyssnade... Dom rear på den nu och den kostar 249 kr..





Kram Linda

1 kommentar:

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Go fm på dej....

ja va säger man..ibland kan man bli lätt förvånad av sina barns önske lista :)
härligt när man kan fynda.Iår är det svindyra leksaker på önskelistorna.Men tomten kan ju inte alltid lyckas i det området...hihiii..

Så fint pyntat hos er.jag har 3 bananlådor med tomtar som får ligga kvar på vinden iår....Barnen undrade allt om inte tomtarna ska få komma ner i år, vi får se..kanske nån vit...hiiiii..

Ebbes stjärngossestrut blev bra, kommer på bloggen närmare lucia om han nu vill ha den på sig..hiiii...en virkad luciakrona har det oxå blivit.

Kramizzz till dej & dotera
Nilla