Välkommen till min Blogg.
Inredning i vitt, nött, gammalt och nytt. Jag har alltid en burk vit färg hemma...

tisdag 29 december 2009

Gokväller i alla goa
Nu är vi hemma igen, vilken vecka jag som inte ens gillar att va ute i snö och kyla.. Jag tycker de är vackert och hör julen till men sitter gärna hemma och kurar upp i soffan. Till att byta ut en Gant kofta jag fick i julklapp mot skidlektion i backen, jag fick verkligen blodad tand.. Tack Mio för de och en härlig vecka... Nu kan jag åka med Sara i stället för att titta på och inte våga göra bort sig..
Så väl hemma i ett hem utan jul nästan, så i dag har jag röjt och fixat.. Men va man samlar på sig.. Skulle behöva en hylla till eller större kök kanske *ler* Nedan är bordet jag målade och textade latinskt blomsterord på i höstas...






Oj vad är nu detta då..?
Har sett en så fin Antoniette lampa med genomskilnigt tyg ,volangkant och sladdgömma.. Men den lilla dyrgripen kostar 4198 inte min ekonomi då.. Jag hittade på loppis denna exakt lika stommen för en femtiolapp.. Får se om jag får till den sen.. Man kanske kan linda spets på stommen eller något ska jag klura ut... Här kan du se min förra lampa jag gjorde efter sett en dyr liknande..



ÅRE choklad mumms..



* God fortsättning önskar jag dig *


&

Stooor kram




6 kommentarer:

~~*Pennyshouse*~~ sa...

*♫•*¨*•.¸¸* HAPPY NEW YEAR *¸¸.•*¨*•♫* HAPPY NEW YEAR *¸¸.•*¨*•♫*

Önskar jag dej & dina kära!
Kram Nilla

Ps...såg sånna lampor i JOTEX katalogen för en billig peng!

Viola sa...

Välkommen hem igen, låter som ni haft det riktigt mysigt, god fortsättning, kram VIOLAN

hemma hos lilla mej sa...

Välkommen hem!Låter som ni har haft det kanon.Ha en skön kväll varmkram Rita ♥

Anonym sa...

Hejsan!!Om du menar lamporna från watt o weke så kika in på jotex.se!!de har fina liknande taklampor för ett mycket bra pris!! hälsningar Åsa.

Tina sa...

Kikar in för att önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR. Kram Tina

Katta sa...

Ser att du laddat på dej med årekonfekt-strutar visst är de goda! Var du i deras butik? Själv köpte jag en Årestrut med mese i hötorgshallen i går. Vilken underbar lampa, vet du jag tycker faktiskt den är snygg som den är, en snygg glödlampa i bara så är den ju hur snygg som helst. Var med till Berry igår en sväng men hittade inget där inga blommor på torget heller de såg så frysna och sorgsna ut. Önskar dej ett riktigt gott nytt år vännen! Och må vi ses snart på det nya. P.s. du är jätteduktig på att dekorera snyggt D.s.Kraaaam